Ne želim da prodam Sergeja, ali...

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 20:45

"Ne želim da prodam Sergeja, ali..."

Predsednik fudbalskog kluba Lacio Klaudio Lotito izjavio je da ne želi da proda Sergeja Milinković-Savića, prenosi Gazeta delo Sport.

Italijanski mediji navode da srpski fudbaler ima ponude klubova iz Saudijske Arabije.

"Ne bih ga prodao, pokušavam da mu produžim ugovor, ali potrebna vam je volja obe strane. Lacio sigurno ne mora da prodaje pre kupovine i to je važno saznanje. Ako neko ode, neće da bude zato što nam je potreban novac. Nikoga neću prisiljavati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ostane. Ako igrač želi da ode, neću mu stajati na putu", rekao je Lotito.

Milinković-Savić je član Lacija od 2015. godine, a ima ugovor sa rimskim klubom do juna naredne godine.

On je za Lacio odigrao 341 meč i postigao je 69 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERGEJ I LACIO? Vlasnik rimskog velikana se oglasio povodom sudbine srpskog fudbalera!

Izvor: HotSport.rs, 09.Jul.2023

Čini se da će teško doći do dogovora Predsednik fudbalskog kluba Lacio, Klaudio Lotito, jasno je stavio do znanja da ne želi da proda talentovanog srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića. Ova izjava dolazi kao odgovor na navode italijanskih medija koji su spekulisali da postoje ponude za Milinković-Savića...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.