VRLO LOŠA VEST: Vazura otkrio šta se desilo sa Dijabateom i kada će se vratiti u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 17:50

VRLO LOŠA VEST: Vazura otkrio šta se desilo sa Dijabateom i kada će se vratiti u Beograd

Kašnjenje zbog smrtnog slučaja.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura istakao je da je klub iz Humske uspeo da stupi u kontakt sa Fusenijem Dijabateom, krilnim fudbalerom iz Malija.

- Dijabateu je umrla baba, u nedelju se vraća u Beograd– rekao je Vazura za Informer.

Dijabate bi do kraja nedelje trebalo da stigne u Beograd, a trener crno-belih Igor Duljaj je u toku četvrtka izjavio da ne zna gde je jedan od najboljih igrača njegovog tima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zbog smrtnog slučaja u porodici Duijabate nije bio prethodnih dana na raspolaganju ni nacionalnim timu svoje zemlje. Sigurno je da vešti dribler neće igrati za Partizan u subotnjoj utakmici protiv Vojvodine u Novom Sadu (20 časova), a kada će se vratiti u tim odlučiće trener Duljaj.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GDE JE DIJABATE? Duljaj NE ZNA, ali zato Vazura ZNA... evo šta mu se desilo i kad dolazi u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 09:04

Gluvi telefoni...Fuseini Dijabate nije se još vratio u Beograd, a trener  Partizana Igor Duljaj rekao je da ne zna gde je reprezentativacMalija. Međutim, generalni sekretar Miloš Vazura otkrio je razlog nedolaska krilnog napadača...Partizan već u subotu očekuje važno gostovanje Vojvodini, a na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.