GDE JE DIJABATE? Duljaj NE ZNA, ali zato Vazura ZNA... evo šta mu se desilo i kad dolazi u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 09:04

GDE JE DIJABATE? Duljaj NE ZNA, ali zato Vazura ZNA... evo šta mu se desilo i kad dolazi u Beograd

Gluvi telefoni.

Fuseini Dijabate nije se još vratio u Beograd, a trener  Partizana Igor Duljaj rekao je da ne zna gde je reprezentativacMalija. Međutim, generalni sekretar Miloš Vazura otkrio je razlog nedolaska krilnog napadača.

Partizan već u subotu očekuje važno gostovanje Vojvodini, a na konferenciji za medije trener crno-belih Igor Duljaj priznao je da ne zna gde mu reprezentativac Malija.

– Dijabate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije ovde. Ako me pitate gde je, zasad nemam nikakvu informaciju – rekao je Duljaj.

Iako je pozvan od strane reprezentacije Malija, Dijabate se nije našao u protokolu na dve planirane utakmice, tako da niko nije znao gde je on. Počele su i da se šire priče kako mu ovo nije prvi ispad, da je ovo radio i dok je trener bio Gordan Petrić i u Trabzonu. Ipak, sve nedoumice razrešio je Miloš Vazura, koji je za pojedine medije otkrio o čemu se radi.

– Dijabateu je umrla baba, u nedelju se vraća u Beograd – rekao je Vazura i razrešio sve dileme.

Da li je ovome obavestio Duljaja nije poznato.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, supruga golmana Zorana Popovića
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.