Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Kako je mlađani Henrik Larson sa dredovima “slomio kičmu” Trifunu Ivanovu?! (VIDEO)

Pre nego što je postao legenda Seltika i svetskog fudbala, Henrik Larson, u to vreme igrač Fejnorda, sa reprezentacijom Švedske, osvojio je treće mesto na Svetsko prvenstvu u Sjedinjenim državama 1994. godine. 

Švedska je u borbi za treće mesto savladala Bugarsku rezultatom 4:0. Golove su postigli čuveni Tomas Brolin, Henrik Larson, Kenet Anderson, Hakan Mild. Međutim, ostao je upamćen gol, tada 22-godišnjaka Larsona, koji je potezom skoro “povredio” čuvenog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bugarskog reprezentativca Trifuna Ivanova. 

Podsetimo, Švedska je te godine zaustavljena u polufinalu od kasnije osvajača prvenstva, Brazila.
Piše: Marko Plavšić, saranik HotSporta
The post VREMEPLOV: Kako je mlađani Henrik Larson sa dredovima “slomio kičmu” Trifunu Ivanovu?! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.