Izvor: HotSport.rs, 01.Okt.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Znate li kome je dao i kako je Pipo Inzagi proslavio svoj prvi gol u Kalču!? (VIDEO)

Pre 20 godina počela je golgeterska era Super Pipa u čuvenom Kalču. 

Postao profesionalac 1991. u dresu Pjačence i upravo je protiv tog kluba 1995. godine, postigao svoj prvi gol u Seriji A, i emocije nije mogao da sakrije. 
Tu utakmicu Parma je dobila Pjačencu rezultatom 3:2, a upravo je Pipo svojim prvim golom u 90. minutu doneo pobedu “mlekadžijama”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Popularni Super Pipo najveći deo karijere proveo je u dresu “rosonera”. Sa Milanom je osvojio sve što se može osvojiti od Skudeta do Lige šampiona.

On je u Ligi šampiona postigao 46 golova i nalazi se u “top10″ najboljih srelaca u istoriji ovog takmičenja. Za Milan je ukupno postigao 126 golova, što ga čini šestim najboljim strelcom u istoriji kluba.

- Ako niste rođeni kao Ronaldo ili Kaka, ipak možete postati sjajan igrač zahvaljujući posvećenosti fudbalu, mirnoći i ljubavi prema onome što radite – rekao je Super Pipo, pre nego što je zatvorio poslednju stranicu izvanredne fudbalske karijere.

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta
The post VREMEPLOV: Znate li kome je dao i kako je Pipo Inzagi proslavio svoj prvi gol u Kalču!? (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VREMEPLOV: Kako je mlađani Henrik Larson sa dredovima “slomio kičmu” Trifunu Ivanovu?! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 18:26

Pre nego što je postao legenda Seltika i svetskog fudbala, Henrik Larson, u to vreme igrač Fejnorda, sa reprezentacijom Švedske, osvojio je treće mesto na Svetsko prvenstvu u Sjedinjenim državama 1994. godine. . . Švedska je u borbi za treće mesto savladala Bugarsku rezultatom 4:0. Golove su...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.