VOLDENOVA PARTIJA SEZONE: Zvezda lomila i lomila u Splitu, na kraju SLOMILA DOMAĆI TIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 00:16

VOLDENOVA PARTIJA SEZONE: Zvezda lomila i lomila u Splitu, na kraju SLOMILA DOMAĆI TIM

Bilo je dosta uzbuđenja.

Košarkaški Crvene zvezde savladali su Split na gostujućem terenu u okviru ABA lige. Rezultat je bio 71:60 za Zvezdu.

Prva četvrtina je donela žestoku borbu i nije bilo ekipe koja dominira, na kraju je Zvezda uspela da postigne samo poen više i vodila je 18:17 posle deset minuta.

Na poluvreme se otišlo sa identičnom razlikom za crveno-bele. Neverovatno mali broj poena na meču i posle prve polovine susreta rezultat je bio 33:32.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kraj utakmice 🏀@kksplit_ 60

KK Crvena zvezda mts 71

📊 Walden 24 poena, @OgnjenDobric 12 poena#ABALiga | #TogetherWeStand #WeAreTheTeam #kkcz pic.twitter.com/oTvOTNtAZe

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) March 8, 2021

Ni treća četvrtina nije donela mnogo atraktivniju košarku, trajala je klackalica, a nijedna ekipa ni u jednom trenutku nije otišla na više od šest poena prednosti. Na deset minuta pre kraja Zvezda je vodila 54:49 i jedini cilj je bio izbegnuti dramu do kraja.

To je u nekoj meri izbegnuto, ali tek u poslednja dva-tri minuta, pre toga je Zvezda morala da odradi đavolski težak posao. Volden je nosio tim u ključnim trenucima i uglavnom nije padala prednost crveno-belih na manje od jednog poseda. Split nije uspeo da se vrati i krajnji rezultat je bio 71:60.

Kori Volden je odigrao partiju sezone, zabeležio je 24 poena i četiri asistencije.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.