VOJVODINA POBEDILA PARTIZAN: Bivši igrači ‘crno-belih’ presudili svom nekadašnjem klubu – Partizanu se drma i treće mesto! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Apr.2023, 22:02

VOJVODINA POBEDILA PARTIZAN: Bivši igrači ‘crno-belih’ presudili svom nekadašnjem klubu – Partizanu se drma i treće mesto! (VIDEO)

Derbi kola u Novom Sadu. U okviru 28. kola Superlige Srbije, Vojvodina je na svom terenu dočekala ekipu Partizana. Na centru se danas našao najbolje kotirani srpski sudija Srđan Jovanović, sa svojim timom. Ekipa Igor Duljaja je delovala inferiorno u prvom delu igre i uputila je samo jedan šut, koji je završio daleko od gola […]
The post VOJVODINA POBEDILA PARTIZAN: Bivši igrači ‘crno-belih’ presudili svom nekadašnjem klubu – Partizanu se drma i treće mesto! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAVIJAČI POTPUNO REVOLTIRANI: Nakon poraza od Vojvodine traži se ostavka svih ljudi iz uprave!

Izvor: HotSport.rs, 01.Apr.2023

Novi poraz za ‘crno-bele’ ih je posebno razbesneo. U okviru 28. kola Superlige Srbije, Vojvodina je na svom terenu dočekala ekipu Partizana. Na centru se danas našao najbolje kotirani srpski sudija Srđan Jovanović, sa svojim timom. Slavio je domaći sastav sa 2:1, golovima Malbašića i Nikolića,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.