Duljaj ponovio: Nema predaje

Izvor: B92, 01.Apr.2023, 22:15

Duljaj ponovio: Nema predaje

Trener Partizana Igor Duljaj kaže da se neće tek tako predati nakon loših rezultata crno-belih.

Još jedan u nizu poraza dogodio se u Novom Sadu, a pobedu rezultatom 2:1 odnela je Vojvodina.

"Morali smo bolje, mogli smo. U drugom poluvremenu smo pokazali energiju. Primili smo neke golove koje ne bismo trebali. Vežbali smo baš te situacije, da ne puštamo igrača da ulazi unutra, da proba da centrira... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Međutim, danas je bilo sve kontra od onoga što smo radili. Život ide dalje, radimo i kao što sam rekao... Možda ću biti dosadan, zvuči i ovako i onako, ali idemo dalje. Nema predaje", rekao je Duljaj.

Trener Vojvodine Radoslav Batak kaže da je njegov tim tek na početku i da je mnogo toga pred njim.

"Želim da čestitam publici, igračima, našem predsedniku, koji je verovao u nas i koji nam daje energiju i koji je okupio tim ljudi da pravimo dobre rezultate. Mi smo počeli, još ništa nismo uradili, imamo još dve naredne utakmice i onda nakon toga plej-of u kojem ćemo dati sve od sebe", rekao je Batak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trener Partizana Igor Duljaj posle poraza od Vojvodine: Život ide dalje

Izvor: Danas, 01.Apr.2023

Trener Partizana Igor Duljaj rekao je posle poraza njegovog tima od Vojvodine (2:1) u meču 28. kola Superlige Srbije da se njegov tim neće predati u borbi za drugo mesto na tabeli uprkos seriji loših rezultata.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.