VILANDER HVALI NOVAKA: Đoković je na pravom putu sa Agasijem

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VILANDER HVALI NOVAKA: Đoković je na pravom putu sa Agasijem

Pitanje je samo koliko će Novak vremena da provodi u teretani i da li je fizički spreman da izdrži dve naporne nedelje na Rolan Garosu - kaže Šveđanin Legendarni švedski teniser Mats Vilander pohvalio je Novaka Đokovića i poručio da je Srbin na pravom putu posle angažovanja Andrea Agasija za trenera.Vilander, koji je često znao da kritikuje Đokovića, sada je izneo komplimente posle pobede nad >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Špancem Marseljom Granoljersom 6:3, 6:4, 6:2 u prvom kolu Rolan Garosa.- Đoković je rekao da je pritisak veći jer na Rolan Garosu brani titulu, ali je u teškom meču protiv nezgodnog Granoljersa izborio dobar rezultat. Publika je bila oduševljena njegovom igrom i pozdravila ga je ovacijama - rekao je Vilander u svojoj emisiji na televiziji Eurosport.Vilander, trostruki šampion u Parizu, smatra da će Agasi biti od velike pomoći trenutno drugom igraču sveta.- Pitanje je samo koliko će Novak vremena da provodi u teretani. Da li je fizički spreman da izdrži dve naporne nedelje na Rolan Garosu? - pita se Vilander.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novače, imaš sve što je potrebno, još uvek si najbolji: Najsnažnija motivaciona poruka za Đokovića od poznatog trenera!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2017, 09:54

Novak Đoković je počeo odbranu titule nja Rolan Garosu pobedom u prvom kolu nad Granoljersom, a da li će istrajati na putu do finala videćemo...Ipak, pre početka drugog Gren Slema, srpski teniser je dobio snažnu motivacionu poruku od legendarnog trenera i tvorca mnogih šampiona Nika Bolitijerija...-...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.