VIHORNO KRILO, DRIBLER, PAKER: Partizanu stiže pojačanje sa Alpa - igrač kakav se čekao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

VIHORNO KRILO, DRIBLER, PAKER: Partizanu stiže pojačanje sa Alpa - igrač kakav se čekao (VIDEO)

Odličan fudbaler.

Imena potencijalnih povratnika u Partizan nisu tajna (Miloš Jojić, Svetozar Marković i Ivan Obradović), ali postoje i fudbaleri koje crno-beli žele i uveliko pregovaraju kako bi ih angažovali.

Klub iz Humske se nameračio da u naredna četiri dana dovede Filipa Holendera (26), krilnog fudbalera Lugana, koji je označen kao zamena za Đorđa Ivanovića i na njegovom transferu se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uveliko radi, saznaje Telegraf.

Veliko NBA finale je stiglo! Večeras u 03.00 u Orlandu otvara se finalna serija između Lejkersa, tima prepunog zvezda, i Majamija, ekipe koja se više oslanja na timsku igru. Kec na Lejkerse je 1,50, a dvojka 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lejkers - Majami.

Čelnici Partizana i švajcarskog kluba su već obavili nekoliko razgovora i ideja je da Holender, za početak, dođe kao pozajmljen fudbaler i tu pozajmicu bi crno-beli platili 50.000 evra, ali da u ugovoru bude uvrštena i stavka o mogućem otkupu na kraju sezone, ukoliko sve tri strane budu zadovoljne.

Da zajedničko poslovanje dva kluba ide u dobrom smeru, svedoči i činjenica da je Holender potpisao autorizaciju jednom od srpskih agenata, koji u poslednje dve godine uspešno sarađuje sa crno-belima i aktivan je gotovo u svakom prelaznom roku.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Izgleda da je gotovo, Partizan dobija veliko pojačanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020

"Crno-beli" postigli dogovor...Partizan će uskoro dobiti novo pojačanje...Telegraf prenosi da je klub iz Humske postigao dogovor sa Luganom oko pozajmice Filipa Holendera...Pomenuta pozajmica nije besplatna, ona će koštati Partizan 50.000 evra, iako je prvobitna suma koju je Lugano potraživao bila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.