(VIDEO) VERBALNI DUEL SAIGRAČA: Šaranov vikao na Stevanovića tokom meča sa Radničkim

Izvor: Kurir, 06.Mar.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) VERBALNI DUEL SAIGRAČA: Šaranov vikao na Stevanovića tokom meča sa Radničkim

Fudbaleri Partizana Bojan Šaranov i Alen Stevanović imali su verbalni sukob u 4. minutu utakmice 25. kola Superlige Srbije protiv Radničkog u Nišu.

Golman Partizana je postavio živi zid, pošto se Marjanović pripremao da izvede slobodan udarac za Radnički. Stevanović je u jednom trenutku otišao iz živog zida, a na sreću po crno-bele Marjanović je šutirao preko gola.

Šaranov je potom potrčao prema Stevanoviću i uputio mu niz kritika. I Stevanović je imao šta da doda Šaranovu.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Golman Partizana odbranio ''zicer''! Nišlije propustile sjajnu priliku! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2016

Najbolja prilika od početka večerašnjeg derbija na ''Čairu'' viđena je na isteku prvih pola sata igre, kada je golman crno-belih sprečio sigurno viđstvo domaćina...Fudbaleri Radničkog i Partizana večeras u Nišu igraju derbi 25. kola Superlige, a od početka meča najbliži vođstvu bili su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.