Izvor: HotSport.rs, 06.Mar.2016, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAĐA NA STARTU MEČA: Igrači Partizana u ‘klinču’ (VIDEO)

Već na samom početku meča u Nišu gde se sastaju Radnički i Partizan došlo je do blažeg verbalnog sukoba između golmana Bojana Šaranova i Alena Stevanovića.

Naime, nezadovoljan što je igrač napustio tzv. živi zid prilikom izvođenja slobodnog udarca golman crno-belih je imao šta da mu kaže i uopšte nije bio blag. Srećom sve se završilo na tome.
Šaranov je imao loše iskustvo kada je u pitanju “živi zid” pre nedelju dana u 150. večittom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << derbiju kada je Luis Ibanjez iskoristio loše postavljanje igrača Partizana.

(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)
Rezultat je i dalje 0:0, a najbolju šansu za sada je imao Darko Brašanac čiji je udarac u 6. minutu izblokiran.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alen Stevanović razbesneo Šaranova! Živi zid opet problem za Partizan!? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2016

U derbiju ih je to skupo koštalo, ali srećom po crno-bele, Nišlije u svojim redovima nemaju Luisa Ibanjeza...Posle 150. večitog derbija, dok su svi u Humskoj bili besni na sudiju Glođovića, jedino je golman Bojan Šaranov ukazivao na propuste u ekipi Partizana protiv ''velčitog rivala''...On je...

Nastavak na Sportske.net...

PROBLEM ZA PARTIZAN: Povreda zimskog pojačanja crno-belih, morao je da izađe iz igre (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Mar.2016

Posle duela sa Darko Bulatovićem u kaznenom prostoru Partizana i sudara kolenima fudbaler crno-belih Everton Luiz na startu drugog poluvremena doživeo je povredu zbog koje je morao da napusti igru.. . U prvi mah učinilo se da je sve u redu i da će Brazilac moći da nastavi da igra, ali već prilikom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.