VIDEO: Svilar heroj, pa tragičar, odbranio penal, pa ga Matić prevario

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2017, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Svilar heroj, pa tragičar, odbranio penal, pa ga Matić prevario

Mladi srpski golman Mile Svilar opet je obeležio meč Mančester Junajteda i Benfike. U Lisabonu je nespretno ugurao loptu u gol posle centaršuta Markusa Rašforda, a imao je svoj šou i na "Old Trafordu".

Prvo je odbranio šutu Entoniju Marsijala sa "bele tačke", a u finiđu prvog poluvremena, "đavoli" su poveli. Naš reprezentativac Nemanja Matić je sa 30 metara šutirao, lopta je pogodila stativu, ali se onda odbila od Svilara i ušla u mrežu, za jedini gol u dosadašnjem toku meča.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Svilar opet tragičar, het-trik Kurzave, novi kiks Atletika, Barsa stala u Pireju

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2017

Mladi srpski golman Mile Svilar obeležio je meč na "Old Trafordu". Novopečeni reprezentativac Srbije nije imao sreće u porazu Benfike protiv Mančeste Junajteda - 2:0, u četvrtom kolu Lige šampiona. Četa Žozea Murinja je ostvarila i četvrti trijumf u evro eliti i stigla na korak do osmine finala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.