(VIDEO) SUZE DA VAM KRENU: Evo kako se Kasiljas oprostio od Reala

Izvor: Kurir, 12.Jul.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SUZE DA VAM KRENU: Evo kako se Kasiljas oprostio od Reala

MADRID - Legendarni kapiten Reala Iker Kasiljas održao je konferenciju za novinare na kojoj se oprostio od madridskog kluba.

Kasiljas će karijeru nastaviti u Portu, a tokom konferencije za medije se rasplakao.

"Došao sam na ovaj stadion da se pozdravim sa vama, a posebno sa navijačima Reala. Od subote više nisam igrač Reala, postaću igrač Porta. Odlazim u Porto iz mnogo razloga. Daću sve od sebe da ih ne razočaram i boriću se što je moguće više da osvojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trofeje. Hvala što ste ovde i što ovej poseban dan delite sa mnom. Hvala Portu koji veruje u mene. Ovo je najteži dan u mojoj sportskoj karijeri. Real od mene nije napravio samo fudbalera, nego i čoveka. Hvala svim trenerima i ljudima sa kojima sam radio. Od svih sam mnogo toga naučio", rekao je Kasiljas.

Iker Casillas. #GraciasIker pic.twitter.com/P4eFArJDCf

On je potom zahvalio svima na podršci.

"Želim da se zahvalim svojim roditeljima i porodici. Hvala navijačima Reala na bezrezervnoj podršci, pomogli su mi u podizanju svakog trofeja, u svakoj pobedi, zbog toga što su bili uz mene i u dobrim i u lošim trenucima. Zbog toga što su mi pružali ruku kad god je trebalo da ustanem. Ne želim da budem upamćen kao dobar ili kao loš golman, želim da buem upamćen kao dobra osoba. Hvala vam. Hvala vam hiljadu puta. Gde god da odem uvek ću govoriti: Hvala Madrid. Siguran sam da ćemo se viđati u budućnosti. Ne želim da kažem zbogom, jer ovo nije zbogom. Nadam se da ćemo se videti uskoro. Hvala svima", rekao je Kasiljas.

Kasiljas je sa kraljevskim klubom osvojio je 18 trofeja - pet titula prvaka Španije, tri Lige šampiona, dva Kupa kralja, četiri španska Superkupa, dva evropska Superkupa, klupsko Svetsko prvenstvo i Interkontinentalni kup. Sa nacionalnom reprezentacijom Španije, za koju je branio na 162 utakmice, osvojio je titulu prvaka sveta na šampionatu u Južnoj Africi 2010. godine.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kasiljas: Pamtite me kao dobrog čoveka!

Izvor: RTS, 12.Jul.2015

Doskorašnji kapiten Real Madrida Iker Kasiljas oprostio se sa suzama u očima od navijača "los blankosa" i zahvalio im se na podršci. . "Došao sam danas na ovaj divan stadion, da bih vam se zahvalio na svemu i poželeo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.