(VIDEO) Poraz Lejkersa, Kobi meč proveo na slobodnim bacanjima

Izvor: Press, 29.Mar.2013, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Poraz Lejkersa, Kobi meč proveo na slobodnim bacanjima

Sa 21 poenom i 13 skokova Leri Sanders je bio najistaknutiji pojedinac u pobedničkom timu u kojem su zapažene role imali još Monta Elis, Markus Danijels, Brendon Dženings i Ersan Iljasova.

Dženings i Iljasova ubacili su po 20 koševa, Elis 18, ali je imao još devet asistencija i sedam skokova, dok je Danijels utakmicu završio sa 16 poena, ali je najveći deo posla odradio u odbrani ne dozvoljavajući Kobiju Brajantu "da diše".

Brajant >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jeste sa 30 koševa bio najefikasniji akter susreta, međutim, 18 je pogodio iz slobodnih bacanja. Šutirajući iz igre bio je precizan tek šest puta iz 17 pokuša pošto ga upravo Danijels nikada nije ostavljao samog na šutu.
Rezultati:
Dalas - Indijana 78:103
Finiks - Sakramento 103:117
Milvoki - LA Lejkers 113:103

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.