Indijana razbila Dalas u završnici, Milvoki bolji od Lejkersa, Brajant pred rekordom

Izvor: Blic, 29.Mar.2013, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijana razbila Dalas u završnici, Milvoki bolji od Lejkersa, Brajant pred rekordom

U noći između četvrtka i petka odigrane su tri utakmice u NBA ligi, a najubedljivija je bila Indijana, koja je sa 103:78 savladala Dalas. Milvoki je porazio Lejkerse sa 113:103, a Sakramento Finiks Sanse sa 117:103.

Milvoki je slavio, a u trijumfu se najviše istakao Leri Senders, koji je u ključnoj trećoj deonici postigao 13 od 21 poena, što mu je rekord karijere. Pored toga, imao je 13 skokova, Iljasova i Dženings su dodali po 20 poena, Elis 18, a Denijels >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 16 za prekid serije od četiri poraza.

Na drugoj strani najveću pažnju privukao je Kobi Brajant - postigao je 30 poena, i samo mu četiri fale da prestigne Vilta Čemberlena koji sa 31.419 poena drži četvrto mesto. Hauard je imao po 15 poena i skokova, Neš poen više.

Presudila je serija od 12:3 u završnici, kada je Elis postigao osam poena za vođstvo od 102:92, što Lejkersi nisu uspeli da nadoknade. Baksi su na osmoj poziciji u borbi za plej-of na Istoku, Lejkersi drže identičnu poziciju na Zapadu.

Posle dve deonice, rezultat na meču Indijane i Dalasa bio je izjednačen, a onda je usledio debakl Maveriksa, za koji je zaslužna i odlična igra Pejsersa u odbrani.

Među najzaslužnijima bio je Pol Džordž sa 24 poena i osam skokova, a samo na početku treće deonice otvorena je serija 20:5, u kojoj je Džordž imao osam poena. Hibert je imao 16 poena i 11 skokova, Hensbro 13 poena i devet skokova, a na drugoj strani Dirk Novicki je ubacio 21 poen, Karter 14, a uspešnost šuta celog tima zaustavila se na 38 procenata.

Kingsi su dobili Sanse predvođeni Kazinsom sa 34 poena (12/16 iz igre) i 14 skokova, a u poslednjoj deonici nije ulazio u igru. Tomas je dodao 23 poena uz osam asistencija. U Finiksu, Skola je imao 25 poena, Taker je ostvario rekord sa 18, Bizli je ubacio 14 uz osam skokova.

NBA liga, rezultati:

Milvoki - Los Anđeles Lejkers 113:103

Dalas - Indijana 78:103

Finiks - Sakramento 103:117

Povezane vesti: Lejkersi se bude, Portland posle -21 dobio Dalas, Milvoki razbio Detroit Klipersi se zabavljali sa Golden stejtom i novinarima, Garnet ih sabotirao Počela NBA liga: Majami šampionski, mrki pogledi Alena i Garneta, debakl Lejkersa, Miličić odmarao! Lejkersi i bez Brajanta bolji od šampiona, Radmanović se budi Majami počeo da skida prstenje sa ruku Maveriksa, Oklahoma jača i od Lejkersa
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NBA: Porazi Lejkersa i Dalasa

Izvor: B92, 29.Mar.2013

Protekle noći odigrane su tri utakmice u NBA ligi, a poraze su zabeležili konkurenti u borbi za plej-of, Los Anđeles Lejkersi i Dalas Meveriksi...Bolji od Lejkersa bili su Milvoki Baksi koji su se sa 113:103 još više približili osvajanju osmog mesta na Istoku, dok su Mevse u Teksasu deklasirali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.