(VIDEO) OVACIJE ZA ČERIŠEVA NA NOU KAMPU Pogledajte kako su navijači Barselone ismejali igrača Reala

Izvor: Kurir, 04.Feb.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OVACIJE ZA ČERIŠEVA NA NOU KAMPU Pogledajte kako su navijači Barselone ismejali igrača Reala

Navijači Barselone ovacijama su pozdravili fudbalera Valensije Denisa Čeriševa tokom prvog meča polufinala Kupa kralja.

Barselona je slavila sa ubedljivih 7:0 i praktično obezbedila plasman u finale nacionalnog kupa. Pored ubedljive pobede katalonskog kluba, meč je i obeležio trenutak kada je Čerišev ušao u igru.

Ruski fudbaler je u 58. minutu zamenio Kansela, a navijači su ulazak Čeriševa pozdravili ovacijama.

Retkost je da navijači Barselone >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ovacijama pozdrave protivničkog fudbalera, a ovog puta su napravili izuzetak. Ovo je u stvari bilo ismejavanje fudbalera Valensije, koji je koštao Real eliminacije iz Kupa kralja.

Čerišev je član Reala, a igraće na pozajmici do kraja sezone u Valensiji.

Real je pre nekoliko meseci izbačen iz Kupa kralja, pošto je na prvom meču šesnaestine finala protiv Kadiza (3:1) igrao Čerišev, koji je trebalo da pauzira zbog suspenzije. On je prošle sezone kao pozajmljen igrač Viljareala dobio tri žuta kartona u Kupu kralja i nije imao pravo nastupa. Međutim, Čerišev je bio u timu, čak se upisao i u strelce, ali se Kadiz žalio i Real je izbačen iz Kupa kralja.

Exact moment when Denis Cheryshev got subbed in #contigoempezotodo pic.twitter.com/Cu80iEK8ib

Barcelona's fans gave Real Madrid's Denis Cheryshev a sarcastic standing ovation https://t.co/AIhq3802Gw pic.twitter.com/I7b4OsZFcL

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) OVO SE RETKO DEŠAVA: Navijači Barselone ovacijama pozdravili igrača Reala, a evo i zbog čega

Izvor: Kurir, 04.Feb.2016

Barselona sa uverljivih 7:0 svladala Valensiju i praktično izborila finale fudbalskog Kupa kralja...Osim velike pobede katalonskog kluba, utakmicu je obeležio i trenutak kada je u igru ulazio igrač Real Madrida na pozajnici u Valensiji Denis Čerišev...Rus je ušao u 58. minutu, a navijači Barselone...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.