(VIDEO) OČARAN NOVAKOM: Evo šta je španski sudija napisao pošto je u Pioniru sreo Đokovića

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OČARAN NOVAKOM: Evo šta je španski sudija napisao pošto je u Pioniru sreo Đokovića

Španski sudija Karlos Peruha, jedan od trojice arbitara na evroligaškom duelu košarkaša Crvene zvezde i Cedevite (94:74), oduševljen je najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

On je posle utakmice u Pioniru na Tviter okačio fotografiju iz Pionira na kojoj je Novak Đoković po učlasku u dvoranu:

„Kao što mi je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prijatelj danas rekao: ’Velikani su veliki u svakom smislu". Bila mi je čast da te upoznam Novače“, napisao je španski sudija.

Como un amigo me ha dicho hoy : "Los cracks,son cracks en todos los sentidos" Un placer haberle conocido @DjokerNole pic.twitter.com/MUOgmZesJe

I komentator prenosa je u momentu kada je Novak izašao iz tunela i zakoračio na parket primetio da su arbitri želeli da krenu ka njemu.

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.