VIDEO: Njukasl nije igrao, a ispao iz Premijer lige, remi na Enfildu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Njukasl nije igrao, a ispao iz Premijer lige, remi na Enfildu

Tri meča Premijer lige koja su tokom sezone odložena odigrana su u sredu, a najvažniju pobedu ostvario je Sanderlend koji je pred svojim navijačima deklasirao Everton.

Sa ubedljivih 3:0 "crne mačke" su uspele da dođu do kote 38 i tako postanu nedostižne za Norič i Njukasl koji imaju po 34.

"Kanarinci" su ostvarili Pirovu pobedu protiv Votforda pošto će zajedno sa Njukaslom i Aston Vilom sledeće sezone igrati u Čempionšipu.

Duel Liverpula i Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << završen je bez pobednika pošto je Benteke u samoj završnici iskoristio kiks golmana Begovića i tako anulirao vođstvo koje je "plavcima" doneo Azar u prvom poluvremenu. Nemanaj Matić je odigrao ceo meč za goste, a Branislava Ivanovića nije bilo u timu.

Premijer liga, odložene utakmice

Sanderlend - Everton 3:0 (2:0)

(Van Anholt 38, Kone 42, 55)

Norič - Votford 4:2 (3:1)

(Redmond 15, Mbokani 18, Kečart 37ag, Mbokani 57 - Dini 11, Igalo 51)

Liverpul - Čelsi 1:1 (0:1)

(Benteke 90+2 - Azar 32)

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.