(VIDEO) NAŠI U NBA: Bobiju 30 minuta, Jokić se ispromašivao, Bjelica se upisao!

Izvor: Kurir, 29.Mar.2016, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NAŠI U NBA: Bobiju 30 minuta, Jokić se ispromašivao, Bjelica se upisao!

Košarkaši San Antonija savladali su ekipu Memfisa rezultatom 101:87, a srpski centar Boban Marjanović na terenu je proveo 30 minuta.

Bobi je meč završio sa pet postignutih poena uz 9 skokova i dve asistencije.

Greg Popović je na ovom meču odmarao veterane Đinobilija, Dankana i Parkera, ali Sparsi su i pored toga lagano zabeležili trijumf. Najefikasniji u timu bio je Oldridž sa 31 poenom, dok je Mils ubacio 17.

Minesota je kod kuće dobila Finiks 121:116, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a najefikasniji je bio Endru Vigins sa 32 poena. Naš reprezentativac Nemanja Bjelica na terenu je proveo 13 minuta i zabeležio dva poena uz dva skoka i jednu asistenciju.

Košarkaši Denvera poraženi su na svom terenu od Dalasa sa 97:88, a Nikola Jokić odigrao je jednu od najlošijih utakmica ove sezone.Jokić je pogodio samo jedan od sedam šuteva iz igre.

Najbolji u Nagetsima bio je Vil Barton sa 23 poena i 8 skokova, dok je Emanuel Mudiaj ubacio 6 uz 7 asistencija i 6 uhvaćenih lopti.

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NBA: Marjanović pet, Bjelica i Jokić po dva poena

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2016

Košarkaši San Antonija su savladali na gostovanju Memfis rezultatom 101:87, a srpski centar Boban Marjanović je ponovo bio starter i dao je pet poena...On je na parketu proveo 30 minuta i imao je i devet skokova...Minesota je slavila protiv Feniksa sa 121:116, a Nemanja Bjelica je za 13 minuta na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.