(VIDEO) LOŠE SE PIŠE FUDBALERIMA ROME: Navijači zapretili, pa otišli pre poluvremena

Izvor: Kurir, 19.Mar.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) LOŠE SE PIŠE FUDBALERIMA ROME: Navijači zapretili, pa otišli pre poluvremena

Najvatreniji fanovi poručili da je "Romi dosta svega" i dodali: "Vidimo se uskoro".

Navijačima Rome je prekipelo posle debakla "vučice" u Ligi Evrope od Fiorentine (0:3).

Ne samo što je tim Rudija Garsije eliminisan u osmini finala, već je ponižen, što je samo nastavak agonije, koja za Romu traje i u prvenstvu.

Ne piše se dobro fudbalerima kluba iz glavnog grada Italije.

Reprezentativac BiH Miralem Pjanić već je doživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << neprijatnost na ulici, u utorak kada je dete vodio u obdanište, dan posle poraza od Sampdorije (0:2), takođe na Olimpiku.

A šta tek sad čeka igrače Rome?!

Ako je suditi po pretnjama koje su dobili još tokom prvog poluvremena duela sa Fiorentinom, moglo bi da bude svašta. Najvatreniji fanovi su istakli transparent sa porukom: "Romi je dosta svega... Vidimo se uskoro", čime su verovatno nagovestili dolazak na trening ekipe.

Takođe, istaknut je i transparent sledeće sadržine: "Plaćenici, trebalo bi da promenite profesiju".

Navijači su napustili tribine Olimpika pre završetka prvog poluvremena, kada je već bilo jasno da Roma nema nikakve šanse da prođe dalje jer je već posle 22 minuta gubila sa 0:3.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Frustracije na Olimpiku: Tifozi Rome tražili od igrača da skinu dresove: Dosta nam je svega! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2015

Da li je Ljajić zaslužio isključenje zbog starta nad Akvilanijem?..Što se tiče Rome sezona je maltene završena. Ekipa zaostaje 14 bodova za Juventusom u Seriji A, u Kupu Italije završila je učešće u četvrtfinalu, porazom od Fjorentine, a isti rival je zadao Vučici završni udarac i u osmini...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.