(VIDEO) NEMAJU MILOSTI: Besni navijači Rome napali Pjanića dok je vodio dete u obdanište

Izvor: Kurir, 18.Mar.2015, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NEMAJU MILOSTI: Besni navijači Rome napali Pjanića dok je vodio dete u obdanište

Miralem Pjanić doživeo neprijatnost dan posle poraza od Sampdorije, ali se završilo bez incidenta

Fudbaler Rome Miralem Pjanić doživeo je neprijatnost u utorak pre podne dok je sina vodio u obdanište.

Reprezentativac BiH je na sred ulice "preslišan" od navijača Rome. Pristalicama "vučice" je prekipelo zbog serije loših rezultata njihovog tima. Kap koja je prelila ionako punu čašu nezadovoljstva predstavljao je poraz od Sampdorije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Rimu u ponedeljak uveče (0:2), koji se u Italiji tretira kao definitivno ispadanje Rome iz trke za titulu.

Automobil marke smart zaustavio se pored 24-godišnjeg fudbalera, a sa suvočkog mesta kroz prozor glavu je promolio ljuti navijač.

"Kakvi ste to?! Svi spavate! Sampdorija vas je prebila. Vi ste sramota", vikao je ljuti navijač i upitao:

"Kada ćete početi da pobeđujete?"

Pjanić je slušao kritike i uvrede, ali se nije dao iznenaditi. Imao je spreman odgovor.

"U četvrtak", rekao je Pjanić aludirajući na revanš osmine finala Lige Evrope, u kome na Olimpiku gostuje Fiorentina posle 1:1 u prvom meču.

Nije to bilo jedino pitanje za uzdanicu tima trenera Luisa Garsije, naročito jer se u međuvremenu okuplilo još znatiželjnika sa podpitanjima. Pjanić je bio strpljiv, stajao je i odgovarao tvrdeći da razume bes navijača.

Završilo se bez incidenata, ali ukoliko Roma ne eliminiše Fiorentinu, verovatno će eventualni susret navijača i igrača biti mnogo neprijatniji.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) LOŠE SE PIŠE FUDBALERIMA ROME: Navijači zapretili, pa otišli pre poluvremena

Izvor: Kurir, 19.Mar.2015, 22:32

Najvatreniji fanovi poručili da je "Romi dosta svega" i dodali: "Vidimo se uskoro"...Navijačima Rome je prekipelo posle debakla "vučice" u Ligi Evrope od Fiorentine (0:3)...Ne samo što je tim Rudija Garsije eliminisan u osmini finala, već je ponižen, što je samo nastavak agonije, koja za Romu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.