(VIDEO) LISICE IZUJEDALE GRAĐANE: Lester demolirao Siti i nastavio put ka tituli

Izvor: Kurir, 06.Feb.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) LISICE IZUJEDALE GRAĐANE: Lester demolirao Siti i nastavio put ka tituli

Fudbaleri Lester Sitija nastavili su put ka tituli u Premijer lig pobedivši Mančester Siti na Etihadu u derbiju 25. kola Premijer lige – 3:1 (1:0).

Ekipa trenera Klaudija Ranijerija u potpunosti je nadrigala aktuelnog šampiona Engleske pred njegovim navijačima, a da nije bilo Džoa Harta mogla je i ubedljivije da trijumfuje.

"Lisice" su stigle do 15. pobede u sezoni i ukupno 53. boda, pa sada imaju šest bodova više od drugoplasiranih "Građana".

Gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su na najbolji mogući način otvorili derbi, pošto su stigli do vođstva posle samo 180 sekudni igre. Aleksandar Kolarov je faulirao Rijada Mareza blizu gol aut linije, a Alžirac poslao loptu na peterac – odakle je štoper Robert Hut šalje, od noge Martina Demićelisa, u mrežu.

Kako su otvorili meč, tako su gosti počeli i drugo poluvreme – golom. Posle samo 180 sekundi igre u nastavku, Rijad Marez je najrpe 'preskočio' Otamendija sa sve loptom, onda prevario Zabaletu i sa desetak metara lagano pogodio bliži ugao nemoćnog Harta

Kada su uspeli da zadrže nalete domaćina, usledio je novi šok za navijače Sitija i trenutak koji je rešio pitanje pobednika. Demićelis je u 60. minutu još jednom pokazao da mu nije mesto u Premijer ligi, a Robert Hut glavom zakucao loptu u mrežu za velikih 3:0 za Lester.

Ipak, Siti je na kraju stigao do počasnog pogotka, kada je Aguero glavom sa peterca savladao Šmajhela.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.