SEKS OD FUDBALA! LESTER IDE PO TITULU!!!  (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS OD FUDBALA! LESTER IDE PO TITULU!!! (VIDEO)

Razvaljivanje Mančester Sitija u fenomenalnoj izvedbi dirigenta Mareza, velikog momka Huta i sjajnih Lisica

Fudbalska rapsodija na Etihadu! Razbijanje Mančester Sitija na sitne komade. Lester nije šala. Lester nije Pepeljuga. Lester tutnji Premijer ligom, a bogataši gutaju prašinu za galopom magičnih Lisica! Lider maršira ka jednoj od najvećih senzacija u modernoj istoriji fudbala. Etihad je zanemeo gledajući očajne face svojih skupocenih zvezda, čula se samo pesma egzaltiranih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << navijača Lestera koji su frenetično bodrili svoje heroje u demoliranju najvećeg rivala za titulu. Lesterovih 3:1 ne Etihadu je brutalna poruka svima onima koji su bili skeptični prema Lisicama i iz nedelja u nedelju čekali njihov pad.

Valjda je sada svima jasno? Lester ide po titulu!

Pre dvadesetak godina je Rud Gulit prvi upotrebio termin "seksi fudbal". Ovo što Lester radi i što je danas prikazao u Mančester može da se nazove orgazmom.

Primio je Siti tri komada, dobio lekciju, ali čak može da bude i srećan kako je prošao s obzirom na šanse koju su imali Vardi, Okazaki, Kante

Večiti gubitnik Klaudio Ranijeri je na putu nagrade za životno delo. Italijan je Lesterove kontre i prekide doveo do savršenstva. Nemoguće ih je čuvati kada se stušte kao golu protivnika. Samo se stvore pred protivničkim šesnaestercom posle odbrane gola.

Bez povređenog De Brujnea, Pelegrini je izveo praktično najjači tim koji je imao na raspolaganju. Promenio je bekove u odnosu na meč sa Sanderlendom, ali Kolarov i Zabaleta su bili samo nemoćne žrtve zajedno sa ostatkom katastrofalne Sitijeve odbrane. Ni lasom nisu mogli da uhvate Vardija, Mahreza i drugove.

Naravno, Ranijeri ništa nije menjao. Standardnih 11 koji na leđima nose celu sezonu i sva ova čuda koja su do sada Lisice režirale.

I kako je sudija dao signal za početak meča, tako je krenulo razaranje Sitijeve odbrane. Maesteralni Rijad Mahrez je u trećem minutu sakrio loptu Kolarovu i Delfu i iznudio slobodnjak iz kojeg je u petercu pronašao Roberta Huta koji pored hodajuće katastrofe Martina Demikelisa pogađa za 1:0. Za muk Sitijevih navijača i ekstazu nekoliko hiljada gostiju.

Idealan početak je samo dodatno ubrizgao adrenalin Lisicama koje pucaju od samopouzdanja. Nastavili su da kidišu ka golu Građana. Kante i Drinkovter su gazdovali sredinom terena i pohapsili Sitijev vezni red. Treba proveriti da li se Jaja Ture i dalje nalazi u njihovom džepu… Olbrajton je uništavao desnu stranu Sitijeve odbrane i doveo Zabaletu do očaja. Ređali su se šanse, Hart je spasavao koliko je mogao. Sve što je Siti uradio u prvom poluvremenu je bio apel da im se dosudi penal posle prekršaja nad Zabaletom na ivici šesnaesterca.

Ono najgore je tek usledilo za domaći tim… Arija fudbalskog dirigenta Rijada Mahreza. Alžirac koji prkosi svim šablonima je krenuo u autentičan slalom. Otamendi je odleteo po burek, potom je stradala i kičma Martina Demikelisa da bi Hart samo pogledom ispratio strelu u bliži ugao pod prečku.

Usledila je šansa Fernanda kada je Kasper Šmajhel panterskom odbranom pokazao koliko je njegovog udela u čudesnoj sezoni Lestera. Fernandov šut glavom je zaustavljen, ali na drugoj strani nije bilo spasa golmanu. Levica Kristijana Fuhsa je naciljala glavu Roberta Huta i Sitiju nije bilo spasa… Kao nedavno protiv Totenhema, Nemac je tukao glavom kao što to neko radi nogom i izrastao u junaka utakmice.

Još nekoliko sjajnih prilika je propustio Lester. Džejmi Vardi ga nije dao, ali je do očaja dovodio zadnju liniju Građana. Lester mogao da slavi i ubeldjivije, ali na kraju je bio milosrdan pa je Kun Aguero postigao počasni gol za Građane. Koji im neće mnogo značiti…

Sada je plus šest uza Lester. Posle Liverpula su očitali lekciju i Mančester Sitiju. Sledi gostovanje Arsenalu. Ako i tu budu prosipali magiju, onda su tanke nade rivala da će uspoeti da ih stignu…

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.