(VIDEO I FOTO) ČITAV TIM JE NE PODNOSI JER JE LEPA: Pogledajte Kazahstanku koja je zaludela svet

Izvor: Kurir, 25.Jul.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO I FOTO) ČITAV TIM JE NE PODNOSI JER JE LEPA: Pogledajte Kazahstanku koja je zaludela svet

Zbog izgleda Sabine Atinbekove publika se tokom odbojkaških mečeva na kojima igra, ponaša kao da je sama na terenu

Mlada Kazahstanka Sabina Atinbekova (18) izazvala je pobunu u mladoj odbojkaškoj reprezentaciji te zemlje, pošto je tokom takmičenja u Kineskom Tajpehu lepotom pažnju gledalaca privukla samo na sebe.

I to ne samo u tom delu Azije već puten interneta i na drugim delovima sveta. Sama Sabina pomalo je zbunjena svime što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dešava i, iskreno, apeluje:

"Prijalo mi je sve to u početku, ali sada je stvarno počelo da se preteruje. Želim da se posvetim igranju odbojke i da po njoj budem poznata, a ne po nečemu drugom".

"Nemoguće je raditi ovako. Publika se ponaša kao da postoji samo jedna igračica na celom šampionatu!".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO I FOTO) TIM JE NE PODNOSI JER JE LEPA: Pogledajte Kazahstanku koja je zaludela svet

Izvor: Kurir, 25.Jul.2014

Zbog izgleda Sabine Atinbekove publika se tokom odbojkaških mečeva na kojima igra, ponaša kao da je sama na terenu..Mlada Kazahstanka Sabina Atinbekova (18) izazvala je pobunu u mladoj odbojkaškoj reprezentaciji te zemlje, pošto je tokom takmičenja u Kineskom Tajpehu lepotom pažnju gledalaca privukla...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.