(VIDEO) Atraktivna asistencija Kutinja, dribling i gol Sterlinga za prekid posta Liverpula

Izvor: Press, 26.Dec.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Atraktivna asistencija Kutinja, dribling i gol Sterlinga za prekid posta Liverpula

Srpski reprezentativac Lazar Marković odigrao je svih 90 minuta u pobedi Crvenih na gostovanju Barnliju - 1:0
Liverpul je konačno prekinuo post od tri meča bez pobede i to na teškom gostovanju protiv Barnlija, koji prethodno nije poražen na poslednja četiri meča kod kuće – 1:0. Jedini gol na meču postigao je Rahim Sterling i to je njegov treći vezani pogodak na poslednje tri utakmice posle čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 17 mečeva posta.

Menadžer domaćeg tima Šon Dač je ponovo pripremio standardnu taktiku za goste i kolegu Brendana Rodžersa – zatvorio je sve prilaze golu, a u napadu šta uradi. To mu je prethodno polazilo za rukom pošto je minimalnim rezultatom pobedio Hal i Sautempton, izvukao je bod Aston Vili i Njukaslu (1:1), međutim, ovoga puta nameračio se na boljeg i rivala željnog konačnog uspeha.

Trenutak odluke zbio se u 62. minutu, kada je Kutinjo atraktivnim potezom pronašao Sterlinga, a ovaj predriblao golmana Hitona i uputio precizan šut iako su čak dvojica defanzivaca pokušala da spreče egzekuciju - 1:0.

Srpski reprezentativac Lazar Marković odigrao je svih 90 minuta.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

MARTINEZ KRITIKUJE BARSU I KRKIĆA: Od malih nogu je naučen da prevari!

Izvor: HotSport.rs, 27.Dec.2014, 16:20

Menadžer Evertona Roberto Martinez izneo je posle poraza od Stouka niz kritika na račun Bojana Krkića i Barselonine škole fudbala.. . Tradicionalno na ‘boksing deju’ odigrano je kompletno kolo Premijer lige, a iznenađenje se dogodilo na ‘Gudisonu’ gde je Everton poražen od Stouka. Jedini...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.