VENGEROVE MUKE: Nova povreda ključnog igrača pred dolazak u Beograd

Izvor: HotSport.rs, 14.Okt.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VENGEROVE MUKE: Nova povreda ključnog igrača pred dolazak u Beograd

Opsadno stanje u redovima Tobdžija nakon novih povreda koje su uzdrmale francuskog stručnjaka.

Malo je reći da Arsen Venger ima probleme što se sastavljanja tima tiče.
Oni najozbiljniji tiču se defanzivne linije, gde su se sa reprezentativne pauze povređeni vratili Sead Kolašinac i Škodran Mustafi. Loren Košelni je nedovoljno oporavljen i još uvek je njegovo igranje neizvesno.
Poslednji na listi povređenih je Aron Remzi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji je doživeo udarac u dresu Velsa i veliko je pitanje hoće li biti u konkureniji za današnju utakmicu protiv Votforda, ali i gostavanje u Beogradu.
Dobra vest za Arsena Vengera je što će posle dosta vremena moći da računa na Fransisa Kokelana u veznom redu.

The post VENGEROVE MUKE: Nova povreda ključnog igrača pred dolazak u Beograd appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.