VELŠKI ZMAJ GREJE KLUPU: Murinjo OTKRIO šta Bjel treba da uradi da bi zaigrao

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 13:29

VELŠKI ZMAJ GREJE KLUPU: Murinjo OTKRIO šta Bjel treba da uradi da bi zaigrao

Minimalna minutaža.

Kad se Geret Bejl letos vratio u Totenhem činilo se da će biti ogromno pojačnje za Pevce i veliki adut u borbi visok plasman. Međuti, Veški Zmaj greje klupu kod Žoze Murinja i retko dobija priliku.

Murinjo je ranije ovog meseca insistirao da u klubu nije bilo razgovora o Bejlovoj budućnosti nakon što su se u medijima pojavili natpisi da ga Totenhem neće zadržati naredne sezone.

Portugalac je, pred gostovanje Vikombu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u FA kupu, rekao da bi Bejl mogao da zaigra na tom meču, ali je istakao da svaki minut na terenu treba da se zaradi.

Tottenham manager Mourinho warns Gareth Bale he 'cannot give' minutes https://t.co/krhBsryY6G

— The Guardian (@guardian) January 24, 2021

- Ne mogu da dam minute igračima... Svi znamo poteškoće sa kojima se suočavao u poslednjih nekoliko sezona, svi znamo da je stigao povređen, da je i ove sezone imao manjih problema - rekao je Murinjo, prenose britanski mediji.

 -Najvažnije mu je da bude dosledan, da trenira bez ikakvih problema, a kada je igrač dosledan na treningu i podnosi visok intenzitet bez ikakvih problema, onda je igrač spreman... Ne da dobije minute, već da ih zaradi. U tome je razlika - dodao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.