VELIKO POJAČANJE STIGLO U PODGORICU: Večit rivali će morati dobro da se zamisle (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 13:27

VELIKO POJAČANJE STIGLO U PODGORICU: Večit rivali će morati dobro da se zamisle (FOTO)

Budućnost sklapa tim za narednu sezonu.

Košarkaški klub Budućnost nastavio je sa sklapanjem tima za narednu sezonu, a u skladu sa tim stiglo je još jedno ozbiljno pojačanje u Podgoricu.

Samo dan pošto je potvrđeno da će Petar Mijović ostati trener Budućnosti i naredne sezone, poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović potvrdio je da će Rašad Von od sledeće sezone biti igrač Podgoričana.

Rashad Vaughn will continue his Aba league adventures! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << He s new player of Buducnost Voli! #BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) June 7, 2020

Amerikanac je prošlu sezonu proveo u Igokei za koju je prosečno postizao 16,5 poena uz 2,7 skokova i dve asistencije po meču.

KK Buducnost signs Rashad Vaughn https://t.co/I8KfwP4SD8

— Sportando (@Sportando) June 7, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.