VELIKI USPEH: U finalu su bila dva predstavnika Srbije! Viktor je slavio u duelu svetskih šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 12:54

VELIKI USPEH: U finalu su bila dva predstavnika Srbije! Viktor je slavio u duelu svetskih šampiona

Učestvovalo je u Danskoj 140 rvača iz 25 zemalja.

Na velikom međunarodnom turniru u Danskoj, uz učešće 140 rvača iz 25 zemalja, nastupila su i trojica srpskih takmičara. Veliki uspeh je napravio Viktor Nemeš, koji je osvojio prvo mesto u kategoriji do 77 kilograma, ostvarivši sedam briljantnih pobeda.

U finalu je Nemeš savladao reprezentativnog kolegu Alija Arsalana, koji je ostvario šest pobeda. Bio je to sudar dvojice šampiona sveta – Viktora iz divizije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do 77 kg i Alija iz kategorije do 72 kg.

Odlično je rvao i Sebastijan Nađ (72 kg), koji je zauzeo peto mesto sa tri pobede.

Na juniorskom turniru u Mađarskoj nastupili su i predstavnici Srbije, koji su osvojili šest medalja.

Najuspešniji je bio Miloš Perović (82 kg), koji je osvojio zlatnu medalju. Srebrnu medalju je uzeo Marko Supić (130 kg). Bronzane medalje su osvojili: Dejan Berkec (63 kg), Ognjen Jakovljević (72 kg), Antal Vamoš (82 kg) i Branko Đukić (97 kg). Peto mesto je osvojio Jovan Miolski, a nastupili su još Aleksandar Berarov i Andrija Velisavljev.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čak osam novih medalja za srpsko rvanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 12:18

Veliki uspeh naših sportista...Na velikom međunarodnom turniru u Danskoj uz učešće 140 takmičara iz 25 zemalja nastupila su i trojica srpskih rvača. Veliki uspeh je napravio Viktor Nemeš koji je osvoijo prvo mesto u kategoriji do 77 kg, pošto je ostvario svih sedam pobeda. U finalu je savladao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.