VELIKI KOMPLIMENT ZA SRBINA: Čuveni Greg Popović o Nikoli Jokiću On je REINKARNACIJA Lerija Birda

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 11:21

VELIKI KOMPLIMENT ZA SRBINA: Čuveni Greg Popović o Nikoli Jokiću "On je REINKARNACIJA Lerija Birda"

Pohvale nakon sjajne partije.

Trener San Antonio Sparsa Greg Popoviču govorio je nakon poraza od Denvera o srpskom centru Nikoli Jokiću, koji je vodio Nagetse do pobede. Srpski centar je meč u Orlandu završio sa 25 poena (10/17 iz igre) i 11 asistencija, uz 4 skoka za 32 minuta na parketu.

Time je Jokić nastavio sa dobrim partijama u Mehuru, posle tripl-dabla ostvarenog u trijumfu nad Oklahoma Siti Tanderom.

U jednom meču, i to u Duizburgu (18.55) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rešiće se ko će u četvrtfinale Lige Evrope - Sevilja ili Roma. Poznato je da su Španci „doktori“ za ovo takmičenje, pa su i blagi favoriti s kvotom 2,40, dok je kvota na Romu 3,05, a iks je 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Roma.

- Jokić je kao reinkarnacija Lerija Birda. On sve radi. Neverovatan je. Šutira za tri, skače na svaku loptu. To što on radi bi trebalo da bude pravilo u NBA ligi. On skoči, uhvati loptu, napravi dva ili tri driblinga, uđe u reket i položi. To nije sreća, on to radi stalno - rekao je Popovič i dodao:

- On je najbolji asistent među centrima u NBA ligi. Jokić je poseban igrač.

Nagetsi imaju skor 44-23, a Sparsi 29-37.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.