VELIKI KANONIJE BIRA: Evo ko je za njega favorit u borbi koju svi NESTRPLJIVO ČEKAMO

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 21:02

VELIKI KANONIJE BIRA: Evo ko je za njega favorit u borbi koju svi NESTRPLJIVO ČEKAMO

Nije lak izbor.

Čuveni borac Džared Kanonije očekuje da će Paulo Kosta predstaviti ozbiljnu pretnju Kamzatu Čimaevu u njihovoj nadolazećoj borbi.

Kosta (14-2, 6-2 UFC) susreće se s Čimaevim (12-0, 6-0 UFC) u borbi srednje kategorije 21. oktobra na UFC-u 294 u Abu Dabiju. Većina "Borzovih" protivnika pokušavala su da se izbore s njegovim rvanjem, ali bivši izazivač za titulu Kanonije veruje da Kosta može da ostane s njim u "stend apu".

- To >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dobra borba, zar ne? To je stvarno dobra borba. Nismo videli puno od Koste dok je u parteru jer on nije vičan tome, ako me razumete. Pretpostavljam da bi radije bio na nogama i udarao ljude nego koristio svoje veštine na visokom nivou u parteru, jednostavno je takav - kaže on.

Prema kladionicama, Čimaev je izraziti favorit protiv Brazilca iako će se popeti u kategoriju više. Ipak, ako se pita Kanonije na koga bi hteo da uložiti novac u borbu, odabrao bi Kostu zbog njegove veličine. On misli da Čimaev tek treba da ima posla s nekim ko ima takvu veličinu.

- Da sam kladioničar, više bih se naginjao Kosti u tom slučaju. On je veliki tip. Nismo videli Kamzata da se takmiči protiv čoveka te veličine, te visine i tog opsega veština. Ali, kao u svakoj borbenoj situaciji, Kamzat takođe ima veštine da dovede situaciju u svoju korist. To će biti zabavna borba za gledati, to je prokleto sigurno. Zanimljiva borba, posebno s obzirom na poziciju u koju će to dovesti bilo kog od tih boraca, ali naginjem da će pobediti Kosta - zaključio je "The Killa Gorilla".

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sandra Niketić, supruga bivšeg košarkaša Tadije Dragićevića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.