VELIKA TRAGEDIJA: Krenuli na utakmicu pa sleteli u jarak, trener poginuo, 11 fudbalera povređeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 08:55

VELIKA TRAGEDIJA: Krenuli na utakmicu pa sleteli u jarak, trener poginuo, 11 fudbalera povređeno

Vozač izgubio kontrolu.

Velika tragedija zadesila je francuski fudbal pošto se na putu ka utakmici mini bus koji je prevozio omladince kluba "Avenir Fut Lozere" sudario sa drugim mini busom i u tom saobraćajnoj nesreći poginuo je jedan čovek, a 11 je ozbiljno povređeno.

Preminuli čovek je prema pisanju francuskih medija 26-godišnji trener tima koji je vozio mini bus i ime mu je Antonin.

- Mi smo u šoku, ceo sport u Lozeru je u žalosti. Dobili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo poruka podrđke od naših fudbaera, košarkaša i rukometaša - rekao je predsednik kluba Fabijan Bernar, pa progovorio o preminulom preminulom treneru:

Terrible drame dans le football amateur...

Un entraîneur de 27 ans est décédé hier dans un accident de la route alors qu'il transportait dans un mini bus des enfants membres d'un club de foot, l'Avenir foot Lozère.

Le bilan fait état de 11 blessés pour le moment.

Toutes nos… pic.twitter.com/QjuNuxPmnR

— Footballogue (@Footballogue) May 15, 2023

- On je bio u klubu od 2020. godine. Bio je strastven i popularan, voleo je fudbal. Najbolja počast koju mu možemo odati je da se vratimo na teren. Nosićemo crnu traku na dresu u narednim utakmicama i održaćemo minut ćutanja - zaključio je on.

Nesreća se desila u nedelju 14. maja oko 20 časova po lokalnom vremenu kada su se sudarila dva mini busa u La Lubijeru blizu Rodeza, a najveći deo povređenih su 13-godišnjaci. Sve je počelo kada je jedno od vozia skrenulo ka jarku i izgubilo kontrolu, a pokrenuta je istraga zašto se to desilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.