VAŽNA VEST ZA VEČITE: Veliki HENDIKEP za Džikića, kako će OVO rešiti? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2018, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAŽNA VEST ZA VEČITE: Veliki HENDIKEP za Džikića, kako će OVO rešiti? (FOTO)

Ozbiljan problem za Budućnost.

Podgorička Budućnost će do sredine februara igrati bez Nikole Ivanovića, koji će zbog upala hrskavica na oba kolena morati da odsustvuje sa terena.

ŠTA ĆE NOLE REĆI? Rafa i Rodžer imaju JEDINSTVENU poruku za Đokovića! (FOTO)

MOĆNA PORUKA: Legenda CRVENO-BELIH i miljenik DELIJA još jednom je pokazao da mu je ZVEZDA u srcu! (FOTO)

Ivanović neće morati da ide na operaciju, ali mu je naloženo strogo mirovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u roku od četiri do pet nedelja, posle kojih će moći da se vrati treniranju.

Plejmejker šampiona ABA lige nije odigrao nijednu utakmicu za Budućnosst još od 26. novembra, kada su Crnogorci gostovali Zadru, ali je sada postalo jasno da će Aleksandar Džikić morati još neko vreme da gradi igru bez jednog od svojih najboljih košarkaša.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.