VAR DRAMA U POSLEDNJIM SEKUNDAMA: TSC posle dve provere ispustio pobedu protiv Vojvodine, Čukarički na deobi drugog mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 19:35

VAR DRAMA U POSLEDNJIM SEKUNDAMA: TSC posle dve provere ispustio pobedu protiv Vojvodine, Čukarički na deobi drugog mesta

Uzbudljiva završnica u Bačkoj Topoli.

Fudbaleri TSC-a i Vojvodine su remizirali 1:1 (1:0) u derbiju 29. kola. Odluka je mogla da padne u četvrtom minutu sudijske nadoknade, kada je Aranđel Stojković bio najsnalažljiviji u kaznenom prostoru Novosađana, ali je drugi pogodak domaćina poništen zbog malog ofsajda i petominutnog pregleda VAR-a.

Tim iz Bačke Topole je poveo golom Petra Ratkova u 17. minutu na asistenciju Luke Ilića, a gosti su izjednačili u 90. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz penala pogotkom Uroša Nikolića, pošto su gosti posle pregleda VAR-a dobili jedanaesterac. TSC je mogao do drugog gola i posle centaršuta Cvetkovića u prvom minutu nadoknade vremena, ali je lopta za koji centimetar otišla u korner. Ispostavilo se kasnije da domaćin i drugi put u kratkom periodu nije imao “sreće” sa VAR-om, pa je meč završen nerešenim rezultatom.

Čukarički je slavio kao gost protiv Javora 2:1 (0:0) i iskoristio kiks TSC-a. Tim sa Banovog brda izjednačio se po broju bodova sa ekipom iz Bačke Topole na drugom mestu sa 59 bodova.

Čovek odluke je bio Mohamed Bademosi. Napadač iz Gambije prekinuo je post koji je trajao od 11. septembvra prošle godine, pogodivši dva puta mrežu Ivanjičana u 47. i 60. minutu. Gol za Javor postigao je Petar Gigić u 54. minutu.

Odluka o startnim pozicijama pašće u poslednjem, 30. kolu, kolu osnovnog dela sezone.

30. kolo

Voždovac – TSC

Čukarički - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.