VANJI PRESUDIO DIBALA: Roma na ”Olimpiku” srušila Torino (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 22:41

VANJI PRESUDIO DIBALA: Roma na ”Olimpiku” srušila Torino (VIDEO)

Argentinac siguran sa kreča...

Fudbaleri Rome slavili su kao domaćini protiv Torina rezultatom 3:2, u poslednjoj utakmici 26. kola italijanske Serije A.

Utakmica na rimskom "Olimpiku" imala je burnu uvertiru, pošto je član stručnog štaba Torina uhvaćen u špijunaži isped treninga Vučice. Ipak, šta god da je nakon toga preneo prvom treneru Igoru Juriću nije moglo da pripremi tim iz Pijemonta za brilijantno izdanje Paola Dibale.Argentinski ofanzivac prikazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je večeras sjajnu partiju protiv popularnih Bikova i het-trikom povukao Romu do važne pobede u trci za mestom u Ligi šampiona. Nisu Đalorosi uopšte blistali u ovom susretu, ali su imali raspoloženog Dibalu koji je jedina tri šuta u okvir gola Vanje Milinković-Savića pretvorio u pogotke.

Roma je rivala otvorila u 42. minutu kada je nesmotrenost Sabe Sazonova, koji je sa leđa na ivici kaznenog prostora startovao na Sardara Azmuna i skrivio najstrožu kaznu. Odgovornost je preuzeo Dibala koji je loptu poslao u jednu, a Milinković Savić na drugu stranu.

🚨🚨| GOAL: Dybala scores the penalty!

Roma 1-0 Torino

pic.twitter.com/8WZ70NdaF6

— Transfer Sector (@TransferSector) February 26, 2024

Ipak, svega dva minuta kasnije Torino je poravnao rezultat preko Duvana Zapate, koji je nakon centaršuta Belanove sa desnog boka bio najviši u skoku pred golom Mileta Svilara i pred odlazak na odmor vratio egal na semafor.

🚨🚨| GOAL: WHAT A GOAL BY DYBALA!!

Roma 2-1 Torino

pic.twitter.com/swlE6ZNpnq

— CentreGoals. (@centregoals) February 26, 2024

Početak drugog poluvremena protekao je u inicijativi Torina koji je delovao bolje na terenu u tim momentima, ali je onda "magija" La Hoje koja je okrenula situaciju na terenu. Argentinac je u 57. minutu jedan bezidejan napad Rome završio "bombom" sa oko 30 metara, koja je bila prosto neuhvatljiva za Vanju Milinković-Savića. Prava majstorija!

🚨🚨| GOAL: DYBALA WITH A HATTRICK!!!

Roma 3-1 Torino

pic.twitter.com/CAJftQ5ko4

— CentreGoals. (@centregoals) February 26, 2024

Nedugo zatim na teren je ušao i Romelu Lukaku, a upravo sa Belgijancem Dibala odigrao dupli pas kod akcije za treći gol, čime je praktično i prelomljen meč.

Do kraja je Torino uspeo da smanji rezultat autogolom Hijsena u 88. minutu, kojem je prethodio odličan prodor i oštar centaršut Samuelea Rićija. Ipak, gosti iz Pijemonta do kraja nisu uspeli da izbegnu poraz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.