VAJT SE DOTAKAO MEKGREGORA: Papiri su na stolu, ali navijači i dalje ne mogu da odahnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 17:14

VAJT SE DOTAKAO MEKGREGORA: Papiri su na stolu, ali navijači i dalje ne mogu da odahnu

Valjda će se vratiti u kavez.

Prošle nedelje navijači Konora Mekgregora konačno su dočekali lepe vesti. Irac je konačno pristupio USADA-inom programu testiranja na doping u trajanju od šest meseci.

Dva negativna testa će biti dovoljna da Mekgregora ponovo vidimo u UFC-ovom kavezu, a sami datum povratka još nije definisan. Dejna Vajt je juče rekao kako je prvi korak napravljen, ali da je i dalje pred njim dug put pre nego opet počne da se bori.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Doslovno nemam ništa isplanirano za Mekgregora u ovom trenutku. Papiri su predati. Osluškivaćemo celu situaciju i gledati kako će se odigrati. Još je puno toga ostalo za učiniti ako pričamo o njegovoj borbi. Videćemo gde će sleteti - rekao je Dejna za MMA Junkie.

Dejni Vajtu je nedvosmisleno drago što će Mekgregor ponovo ući u UFC-ov kavez, tako da je i ovaj prvi korak ipak bio važan. Konor se nadao da će uspeti da isposluje izuzeće od antidoping testiranja i da će se u kavez vratiti već ove godine, no to se ipak neće dogoditi jer je tek prošle nedelje ušao u USADA-in program.

Što se protivnika tiče, to bi trebalo da bude Majkl Čendler protiv kojeg se i takmičio u ovoj sezoni "The Ultimate Fightera", iako se datum ne može znati u ovom trenutku. Možemo samo nagađati da UFC planira Mekgregora da stavi na svoju jubilarnu 300. priredbu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.