Uživo sa stadiona Rajko Mitić - Šta zabrinjava pred finale? (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo sa stadiona "Rajko Mitić" - Šta zabrinjava pred finale? (foto)

Za sada bez gužvi ispred blagajni i oko stadiona.

Dva i po sata pre početka utakmice oko stadiona "Rajko Mitić" okupilo se oko 500 ljudi i ono što je trenutno najveći strah jeste pitanje da li će kiša pokvariti finalnu utakmicu Kupa Srbije.

Kiša je padala na Autokomandi, ostaje nam da se nadamo da neće pokvariti najveću svetkovinu srpskog fudbala i da neće sprečiti navijače da dođu u velikom broju.

Prethodni meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde i Partizana pratilo je manje od 25 hiljada ljudi, a po prvim procenama takva će biti situacija i danas.

Crvena zvezda i Partizan će izaći na teren od 19 časova, ostanite uz "Sportske" gde ćete oko 18 časova saznati i sastave timova.

U nastavku pogledajte fotografije ispred stadiona Crvene zvezde.

-

-

-

-

Foto: Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelnici Partizana prekidaju "bojkot"!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019

Rukovodstvo FK Partizan obustavlja bojkot derbija na stadionu "Rajko Mitić"...Nakon incidenta koji se dogodio u aprilu prošle godine čelnici Partizana nisu prisustvovali duelima sa Crvenom zvezdom na stadionu "Rajko Mitić"...Tada je najvatrenijim pristalicama domaćeg tima dopušteno da došetaju...

Nastavak na Sportske.net...

Uslovi idealni, očekujemo golove! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019

Teren u idealnom stanju...Ko voli da se igra fudbala, sve mu je obezbeđeno...Vreme ne može biti bolje u ovom trenutku, a teren je u izvrsnom stanju...Nakvašen je taman toliko da lopta klizi i dobije na brzini, što bi moglo da dovede danas do velikog broja golova čemu se iskreno nadamo...Igrači...

Nastavak na Sportske.net...

Počeli radovi u Humskoj (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2019, 15:37

Fudbaleri Partizana otišli su na zasluženi odmor, a u istom trenutku u Humskoj su počeli veliki radovi na terenu...Jučerašnje finale Kupa označilo je kraj fudbalske sezone za beogradske "večite", a do početka nove ostalo je manje od dva meseca...Zbog toga su u FK Partizan požurili da što pre...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.