Prognoza - Hoće li ovaj derbi biti posećeniji od prethodnog? (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prognoza - Hoće li ovaj derbi biti posećeniji od prethodnog? (foto)

Stadion "Rajko Mitić" definitivno neće biti ispunjen.

Na sat i po do početka derbija možemo slobodno reći da utakmica neće biti dobro posećena za jednu utakmicu Crvene zvezde i Partizana.

Razloge za to možemo tražiti u činjenici da je radni dan, pa nećemo videti previše ljudi koji su došli u Beograd iz unutrašnjosti, ali i u vremenu koje je pre sat vremena bilo nepovoljno.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sada je drugačija situacija, vremenski uslovi su sve bolji i ne treba očekivati kišu u periodu utakmice, što je i poziv za one neodlučne da posete stadion "Rajko Mitić" večeras od 19 časova.

Procena je, makar za sada, da će biti oko 25 hiljada navijača na našem najvećem stadionu. Trenutno ima daleko više navijača "Crveno-belih" nego Partizana.

Pogledajte nove fotografije ispred stadiona Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.