Uživo, povratak Viktora na teniske turnire: Troicki - Tijem 6:6

Izvor: Blic, 21.Jul.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo, povratak Viktora na teniske turnire: Troicki - Tijem 6:6

U ovim trenucima Viktor Troicki igra svoj prvi meč posle jednogodišnje suspenzije, a zbivanja sa meča prvog kola turnira u švajcarskom Gštadu između njega i Austrijanca Dominika Tijema možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Viktor je dobro počeo svoj debitantski nastup u 2014, jer je uvodni gem, na sopstvene servise, osvojio bez izgubljenog poena, ali su odmah zatim počeli problemi.

Tijem, 47. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na ATP listi, je uz jedan brejk osvojio tri gema u nizu i poveo protiv rivala iz Srbije sa 3:1 u njihovom prvom međusobnom susretu.

U narednim gemovima serveri su bili sigurni, protivniku nisu dozvolili ni šansu za brejk, pa je rezultat posle sedam odigranih gemova bio 4:3 za Austrijanca, koji je tada poklekao. Viktor je osvojio njegov servis-gem i izjednačio, pa je set ušao u neizvesnu završnicu.

Troicki se potom razigrao, na svoj servis nije rivalu dozvolio ni poen, a na servis Tijema imao je 40:15. Uzvratio je tada osmi nosilac na turniru, odbranio je tri set lopte Srbina i ponovo poravnao rezultat - 5:5.

Troicki je bio na poen do seta, na ivici propasti i nazad u sledeća dva gema. Na svoj servis u jedanaestom gemu prokockao je prednost 40:15, potom spasao dve brejk lopte ali nije uspeo i treću.

Onda je na Tijemov servis poveo sa 30:0, zatim dozvolio Austrijancu da izjednači, ali je ponovo Troicki osvojio dva vezana poena i tako izborio taj brejk - 6:6.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.