Uživo: Ronaldo na Riberija, rekord Kasiljasa, Real na Bajern 15. put (20.45)

Izvor: Blic, 23.Apr.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ronaldo na Riberija, rekord Kasiljasa, Real na Bajern 15. put (20.45)

Nekada su legendarne duele vodili Raul Gonzales i Oliver Kan, a sada će u evropskom klasiku Kristijano Ronaldo učiniti sve da matira Manuela Nojera, Karlo Anćeloti da nadmudri Pepa Gvardiolu. Prvi polufinalni meč Lige šampiona između Reala i Bajerna pratite uživo uz Blicsport.rs.

Pripreme za evropski klasiko u Madridu proticale su u senci povrede Kristijana Ronalda, koji se oporavio i zauzeo mesto u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << startnoj postavi, ali ne i Geret Bejl, koji je zbog povrede ostao na klupi.

Najduže rivalstvo

Bajern i Real sastaju se 15. put u Ligi šampiona, čime će po broju međusobnih susreta u elitnom takmičenju izjednačiti rekord koji drže Milan i Barselona.

Na "Santjago Bernabeu" stiže evropski prvak predvođen dobro poznatim licem, Pepom Gvardiolom, koji je sedam puta sedeo na klupi Barse na ovom stadionu i nikada nije poražen.

Poput njega, i Anćeloti ima čime da se pohvali, pošto ni on nikada nije izgubio od Bajerna - kao trener Milana se susreo sa Bavarcima šest puta i zabeležio četiri pobede uz dva remija.

Mnogo je zanimljivosti u vezi sa akterima evropskog klasika, pa će tako kapiten Reala Iker Kasiljas odigrati 13. meč protiv Bajerna, što je najviše protiv jednog tima, čime je izjednačio rekord Lige šampiona koji je do sada bio u vlasništvu Hasana Salihamidžića. On je toliko utakmica upisao upravo protiv Madriđana.

Real Madrid - Bajern Minhen (20.45)

Stadion: Santjago Bernabeu. Sudija: Hauard Veb (Engleska).

Real Madrid: Kasiljas, Karvahal, Ramos, Pepe, Koentrao, Ćabi Alonso, Modrić, Isko, Di Marija, Benzema, Ronaldo.

Bajern Minhen: Nojer, Rafinja, Dante, Boateng, Alaba, Lam, Kros, Švajnštajger, Roben, Mandžukić, Riberi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MINIMALAC: Real golom Benzeme savladao bezidejni Bajern

Izvor: Kurir, 23.Apr.2014

Fudbeleri Reala savladali su u Madridu minhenski Bajern sa 1:0 u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona..MADRID - Fudbeleri Reala savladali su minhenski Bajern sa 1:0 u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona...Pobedonosni gol za Kraljevski klub na stadionu "Santjago Bernabeu" postigao je Karim Benzema...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.