Uživo: Obradović dočekuje svoje, Alba - Zvezda 4:4

Izvor: Blic, 26.Mar.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Obradović dočekuje "svoje", Alba - Zvezda 4:4

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Albi u Berlinu u okviru 12. kola Top 16 faze Evrolige, a taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Trener nemačkog tima Saša Obradović ugostiće klub za koji navija i za koji je igrao, a "delije" su mu u susretu u prvom delu ove faze priredile fantastičan doček u Pioniru kada je Zvezda slavila (86:69).

Crveno-beli gotovo da nemaju šanse da se nađu u četvrtfinalu i nalaze se na pretposlednjem mestu E grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa učinkom 3-8 dok je Alba peta sa 5-6.

Prva četvrtina:

Trener Dejan Radonjić odlučio se za petorku: Vilijams, Blažič, Kalinić, Mitrović i Marjanović, dok se Saša Obradović opredelio da meč počnu: Hemonds, Reding, Gifi, Radošević i Banić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Obradović dočekuje "svoje", Alba - Zvezda 6:4

Izvor: Blic, 26.Mar.2015

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Albi u Berlinu u okviru 12. kola Top 16 faze Evrolige, a taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Trener nemačkog tima Saša Obradović ugostiće klub za koji navija i za koji je igrao, a "delije" su mu u susretu u prvom delu ove faze priredile fantastičan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.