Uživo: Novak za istoriju, Marej sprečio pet prilika za brejk - 5:4

Izvor: Blic, 27.Jan.2013, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novak za istoriju, Marej sprečio pet prilika za brejk - 5:4

U 9:30 počinje finale Australijan opena u muškom singlu, u kom ćemo saznati ko je osvajač prvog Grend slema u sezoni, branilac titule Novak Đoković ili "izazivač" Endi Marej. "Zagrevanje" i sam tok meča iz gema u gem možete pratiti uživo na blogu Blicsporta!

4:4 - Nova neiskorišćena prilika za brejk!

Posle dva furiozna gema, Marej je došao u priliku da toliko puta spašava servis. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Imao je priliku Novak za brejk, ali Britanac po četvrti put dolazi do izjednačenja.

4:3 - Novak kao Boris Beker na Vimbldonu!

Izgradio je neverovatan poen Đoković: bacio se na podlogu, iz odbrane prešao u ofanzivu, na kraju izašao na mrežu i plasirao za vođstvo!

Izgubio je prvi poen u gemu, ali se vratio i napravio seriju za 4:3.

3:3 - Novak prokockao četiri brejk lopte!

Prvi maratonski gem na meču dobio je Marej! Imao je četiri prilike Novak da se "odlepi", ali se Marej vraćao u igru, da bi asom okončao borbu. Tražio je Đoković čelendž, ali linija je bila pogođena.

10:08 - Prva prilika za brejk!

Novak je konačno došao do dva uzastopna poena na Marejev servis, a onda obojica prave po grešku i pogađaju aut.

Prva prilika za brejk na meču, ne koristi je srpski teniser.

3:2 - Napet gem i spektakularan poen za novo vođstvo

Duže traju razmene udaraca na Novakov servis, ali je došao do prednosti, napao ga je Marej, izašao na mrežu, ali Đoković paralelom nadmudruje trećeg nosioca turnira.

Na tribinama je i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac.

10:03 - Podrška sa tribina

Becker_Boris

Nedelja, 27. 01. 2013. 09:58

Watch on BBC the final in Melbourne between Andy v Novak...

2:2 - Opet bez poena za Novaka

Dve greške Novaka, i prvi as za Mareja. Upravo iz servisa škotski teniser je izjednačio.

09:55 - As za 2:1!

Ono što Endi najčešće navodi kao prednost Đokovića je preciznost: upravo pogađanjem linije i drugim asom Novak je poveo sa 2:1.

1:1 - Marej bez greške

Endi Marej nije napravio nijednu grešku, Novak je pokušao da napadne, ali bez uspeha i poena, 1:1.

dajana Nedelja, 27. 01. 2013. 09:45

Neregistrovan Korisnik

Posle onakvog meca sa Fererom,ne bih bas rekla da je u losoj formi..Marej igra dobro,ali u onom mecu sa Federerom on bas i nije pokazao odlican tenis,izvukao je ono zahvaljujuci Federerovoj losoj igri i greskama..Sve u svemu,normalno navijam za Djokovica i zelim mu svu srecu,da osvoji ovo i udje u istoriju..

1:0 - Novak poveo!

U prvom gemu servirao je srpski teniser, i poveo sa 1:0 prepustivši jedan poen Mareju. Dobar servis, jedan napad s mreže i greška Mareja bili su dovoljni za početak.

09:46 - Počeo je meč!

09:40 - Dame predviđaju

Navratilova: Ko bude hrabriji, agresivniji, pobediće. Nekad je igra njih dvojice igra mačke i miša, kad krenu jedan drugog da jure po terenu, pokrivaju ga fenomenalno. Blagu prednost dajem Novaku!

Martina Hingis: Svidelo mi se kako je Endi igrao u polufinalu protiv Federera. Igra sve bolje kako meč odmiče, i ima ambicije da svrgne Novaka. Pobedio ga je na US openu, zašto ne bi mogao opet?

09:37 - Melburn, mesto uspeha za Novaka

Novak je svoj prvi Grend slem osvojio na Rod Lejveru 2008. godine, kada mu je protivnik bio Žo-Vilfrid Conga. Pobedio ga je 4:6, 6:4, 6:3, 7:6(5).

Povezane vesti: Đoković: Kao mali sam pravio pehare i pred ogledalom vikao "Nole šampion!" Agasi: Novak u prednosti zbog dana odmora i želje da obara rekorde Nole trenirao sa paraolimpijcem, finale u nedelju od 9:30 Đoković: Dan više za odmor? Lepo, ali i Marej će biti spreman Federer izgubio nerve i opsovao Mareja, Škot uzvratio ciničnim osmehom!


Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Novak za istoriju, Marej sprečio pet prilika za brejk - 6:6

Izvor: Blic, 27.Jan.2013

U 9:30 počinje finale Australijan opena u muškom singlu, u kom ćemo saznati ko je osvajač prvog Grend slema u sezoni, branilac titule Novak Đoković ili "izazivač" Endi Marej. "Zagrevanje" i sam tok meča iz gema u gem možete pratiti uživo na blogu Blicsporta!..6:6 - Marej izgubio nerve, pa izborio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.