Uživo: Novak protiv levoruke misterije, Đoković - Miler

Izvor: Blic, 26.Jan.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novak protiv levoruke misterije, Đoković - Miler

Novak Đoković u ovim trenucima igra meč osmine finala Australijan opena protiv Žila Milera iz Luksemburga, a zbivanja sa tog susreta možete pratiti uz Blicsportov blog uživo.

Žil Miler je rođen pre 31 godinu u Luksemburgu, a do sada je u profesionalnoj karijeri imao više poraza (130) nego pobeda (127).

Pretprošle nedelje ovaj levoruki, za mnoge elitne igrače ne baš poznati teniser, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uspeo je da stigne do sidnejskog finala u kome ga je, na radost naših ljubitelja "belog sporta", savladao Viktor Troicki.

Miler nikada u karijeri nije osvojio neku ATP titulu, trenutno je 42. na svetskoj rang-listi, što mu je i najveći uspeh, a ovo mu je prvi put da igra protiv Novaka Đokovića.

Dobar dan i dobrodošli na blog uživo Blicsporta, u kome ćemo, zajedno sa vama, pratiti novi nastup Novaka Đokovića na grend slemu u Melburnu.

Šaljite nam komentare, pišite tvitove koji sadrže #australijanopen, a mi ćemo najbolje uvrstiti u naš blog. Naše druženje može da počne, a uskoro počinje i meč. Krećemo!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Novak protiv levoruke misterije, Đoković - Miler 2:2

Izvor: Blic, 26.Jan.2015

Novak Đoković u ovim trenucima igra meč osmine finala Australijan opena protiv Žila Milera iz Luksemburga, a zbivanja sa tog susreta možete pratiti uz Blicsportov blog uživo...Oba tenisera su se opredelila za mirnu, igru sa osnovne linije, bar na početku meča. Luksemburžanin, levoruki teniser...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.