Uživo: Novak protiv Granoljersa počinje odbranu trona u Šangaju (1:0)

Izvor: Blic, 09.Okt.2013, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novak protiv Granoljersa počinje odbranu trona u Šangaju (1:0)

Novak Đoković u odbranu titule u Šangaju kreće od drugog kola, protivnik mu je Španac Marsel Granoljers, a ovaj meč ćemo pratiti uživo uz Blicsport.

Granoljers je do drugog kola došao pobedivši Janka Tipsarevića,

kog je pobedio sa 6:4, 6:4, a protiv Novaka u dva meča nije bio ni blizu trijumfa.

Poslednji put sastali su se na poslednjem US Openu, a srpski teniser je tad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pobedio sa 6:3, 6:0, 6:0.

U ovakvom ritmu je počeo i ovaj meč, Granoljers je prvi servirao, a Novak mu nije prepustio ni poen na startu, pa je odmah došao do brejka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Novak protiv Granoljersa počinje odbranu trona u Šangaju (1:0)

Izvor: Dzungla.org, 09.Okt.2013

Novak Đoković u odbranu titule u Šangaju kreće od drugog kola, protivnik mu je Španac Marsel Granoljers, a ovaj meč ćemo pratiti uživo uz Blicsport. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Uživo: Novak protiv Granoljersa počinje odbranu trona u Šangaju (3:1)

Izvor: Blic, 09.Okt.2013

Novak Đoković u odbranu titule u Šangaju kreće od drugog kola, protivnik mu je Španac Marsel Granoljers, a ovaj meč ćemo pratiti uživo uz Blicsport. ..Granoljers je do drugog kola došao pobedivši Janka Tipsarevića,..kog je savladao sa 6:4, 6:4, a protiv Novaka u dva dosadašnja meča nije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.