Uživo: Nastavlja se borba za Evroligu, Igokea - Partizan 15:17!

Izvor: Blic, 25.Apr.2013, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Nastavlja se borba za Evroligu, Igokea - Partizan 15:17!

Posle dramatičnog meča u kom je Crvena zvezda pobedila Radnički i plasirala se u Evroligu posle 13 godina, na redu je drugi meč polufinala fajnal-fora ABA lige, u kom se sastaju domaćin turnira Igokea i Partizan. Prema informacijama od izveštača Blicsport.rs iz hale u Laktašima, "grobari", kojih ima oko 500, napravili su dobru atmosferu za svoj tim.

Ulog je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evroliga, Igokea kao prvoplasirani tim ligaškog dela dočekuje Partizan, koji je u usponu forme i ima šest trijumfa u nizu.

Partizan je dobro otvorio utakmicu, i u uvodnim minutima poveo sa 6:3 zahvaljujući trojkama Milosavljevića i Bertansa, a Vesterman je propustio priliku da vođstvo uveća u narednom napadu. Hemonds je zatim uzvratio za izjednačenje. Slabih pet minuta na početku donelo je samo taj trojkaški obračun.

Crno-beli su se i dalje oslanjali na šuteve iza linije 6,75, a prednjačio je Letonac, čija je mirna ruka donela 14:8. Vesterman je pogotkom i dodatnim slobodnim bacanjem povisio na 17:10, da bi Brkić trojkom vratio domaćina u igru pred mali odmor - 15:17.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Nastavlja se borba za Evroligu, Igokea - Partizan 6:6!

Izvor: Blic, 25.Apr.2013

Posle dramatičnog meča u kom je Crvena zvezda pobedila Radnički i plasirala se u Evroligu posle 15 godina, na redu je drugi meč polufinala fajnal-fora ABA lige, u kom se sastaju domaćin turnira Igokea i Partizan. Prema informacijama od izveštača Blicsport.rs iz hale u Laktašima, "grobari", kojih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.