Uživo: Košarkašice na korak od četvrtfinala Eurobasketa, Srbija - Češka 29:13

Izvor: Blic, 23.Jun.2013, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Košarkašice na korak od četvrtfinala Eurobasketa, Srbija - Češka 29:13

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije ima priliku da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva, a put do najboljih osam ekipa na kontinentu vodi preko Češke u trećem kolu druge faze. Ukoliko ne pobede, samo teorija daje nadu u nastavak takmičenja, pošto je u tom slučaju neophodno da Hrvatice pobede Veliku Britaniju. Igra koju Srbija pruža u prvom poluvremenu nagoveštava da za tim neće biti potrebe, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vode sa 29:13.

Prva je do poena došla Češka preko Kuličove, nakon čega su Milica i Ana Dabović donele prednost Srbiji, da bi trojka Vulićeve donela 8:4. Posle toga su izabranice Marine Maljković održavale prednost, Bartonova je smanjila na 10:9, Rad i trojka Saše Čađo postavile su 15:11 za kraj prve deonice.

Usledila je serija Srbije od 10:0 u nastavku, efikasna je bila Milovanovićeva koja je u jednom napadu dobila i iskoristila slobodno bacanje, a posle trojke Milice Dabović, Češka je bila prinuđena da uzme tajm-aut.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Košarkašice na korak od četvrtfinala Eurobasketa, Srbija - Češka 25:13

Izvor: Blic, 23.Jun.2013

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije ima priliku da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva, a put do najboljih osam ekipa na kontinentu vodi preko Češke u trećem kolu druge faze. Ukoliko ne pobede, samo teorija daje nadu u nastavak takmičenja, pošto je u tom slučaju neophodno da Hrvatice...

Nastavak na Blic...

POLUVREME: Srbija - Češka 36:15

Izvor: Mondo, 23.Jun.2013

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije na dobrom putu ka plasmanu u četvrtfinale Evropskog prvenstva!..Uskoro opširnije....(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.