Uživo: Ivanovićeva ostala bez prednosti u drugom setu protiv Halep - 6:3, 2:3

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ivanovićeva ostala bez prednosti u drugom setu protiv Halep - 6:3, 2:3

Ženska teniska reprezentacija Srbije gubi sa 2:0 protiv Rumunije u Bukureštu, a Ana Ivanović igra meč protiv Simone Halep za smanjenje razlike i ostanak srpske selekcije u Drugu Svetsku grupu Fed kupa.

U prvom okršaju srpske i rumunske reprezentacije Ana Ivanović je imala prednost od jednom seta, ali je Sorana Kirstea zaigrala znatno bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u nastavku i iskoristila Anine greške za prvi bod koji je pripao domaćoj selekciji, dok je Bojana Jovanovski glatko poražena od Simone Halep, shodno tome, trenutno je 2:0.

Vreme je mnogo bolje za igru nego prvog dana okršaja Rumunije i Srbije, pa su obe teniserke imale odlične uslove da prikažu sve što znaju. Ivanovićeva je lako došla do uvodnog gema, a onda je i sebi omogućila tri brejk lopte, dok je bila uspešna kod poslednje za 2:0. Ipak, Rumunka je uzvratila istom merom bez mnogo mučenja, pa se u nastavak ušlo bez prednosti.

Halep je vrlo brzo ušla u ritam i za čas posla preokrenula susret u svoju korist oduzevši Ani servis veoma dobrim riternima koje je bilo nemoguće ukrotiti (2:3). Dokazala je srpska teniserka da su oscilacije u igri njen zaštitni znak, jer je vrlo brzo vratila brejk, a onda od 30:0 dopustila protivnici dve prilike da ponovo stvori veliku prednost, ali je uspela Ivanovićeva do dođe do 4:3.

Nije očekivala Halep da će Ana pojačati ritam i uz dva sjajna forhenda i jednu skraćenu lopticu došla do situacije da servira za prvi set. Uz male poteškoće, Ivanovićeva je dovela Srbiju na set od prog boda protiv Rumunije.

Srpkinja je savršeno počela drugi set uz neverovatne udarce koji su totalno ubijali protivnicu koja nije mogla da pronađe igru, pa je nakon desetak minuta bilo 2:0 za Anu. U nastavku, nije srpska predstavnica popustila, već se Halep više zalagala, pa je uspela izgura izlascima na mrežu dva gema i poravna na 2:2.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Ivanovićeva ostala bez prednosti u drugom setu protiv Halep - 6:3, 3:4

Izvor: Blic, 20.Apr.2014

Ženska teniska reprezentacija Srbije gubi sa 2:0 protiv Rumunije u Bukureštu, a Ana Ivanović igra meč protiv Simone Halep za smanjenje razlike i ostanak srpske selekcije u Drugu Svetsku grupu Fed kupa...U prvom okršaju srpske i rumunske reprezentacije Ana Ivanović je imala prednost od jednom seta,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.