Uživo: Crveno-beli gostuju u Zagrebu, Cibona - Zvezda

Izvor: Blic, 07.Okt.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crveno-beli gostuju u Zagrebu, Cibona - Zvezda

Košarkaši Crvene zvezde Telekom gostuju Ciboni u drugom kolu ABA lige, a taj duel iz Zagreba možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Crveno-beli su na startu regionalne lige deklasirali debitanta Levski sa 85:55, dok je hrvatski tim poražen od Olimpije.

Tim sa Malog Kalemegdana ima i motiv više, pošto je upravo od Cibone poražen prošle sezone u polufinalu plej-ofa u Kombank areni, da bi zbog finansijskih problema Zagrepčana ipak otišla u Evroligu zajedno sa viceprvakom Cedevitom.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Crveno-beli gostuju u Zagrebu, Cibona - Zvezda 0:6

Izvor: Blic, 07.Okt.2014

Košarkaši Crvene zvezde Telekom gostuju Ciboni u drugom kolu ABA lige, a taj duel iz Zagreba možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Crveno-beli su na startu regionalne lige deklasirali debitanta Levski sa 85:55, dok je hrvatski tim poražen od Olimpije...Tim sa Malog Kalemegdana ima i motiv više,...

Nastavak na Blic...

Zakucavanja postaju zaštitni znak crveno-belih! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2014, 02:10

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su u utorak još jednu ubedljivu pobedu na startu nove sezone, a duel sa Cibonom obeležila je još jedna serija sjajnih zakucavanja slična onoj iz duela sa Levskim.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.