Uživo: Crno-beli jure titulu, Voša opasnija, Vojvodina - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli jure titulu, Voša opasnija, Vojvodina - Partizan 0:0

Fudbaleri Vojvodine i Partizana igraju od 19 časova meč 26. kola Jelen Superlige, a zbivanja sa ovog susreta koji se igra u Novom Sadu, možete da pratite uživo uz Blicsport.rs.

Vojvodina je u ovaj meč ušla željna popravka svoje pozicije na tabeli, ne odstupajući i pored lošije forme od plasmana na međunarodnu scenu, a njen rival sa željom da se vrati na "+5" u odnosu na Crvenu zvezdu, koja je nešto ranije pobedile Rad sa 2:0 i, bar privremeno, došla na dva boda zaostatka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Crno-beli su u odličnoj seriji, sigurno da dobrim ostvarenjem ocenjuju i 0:0 na gostovanju Zvezdi u "večitom derbiju", dok je Voša u poslednja četiri nastupa u prvenstvu osvojila samo tri boda, jer je jednom pobedila, a u tri navrata izgubila - i pritom se u nedelju namerila na svog bivšeg trenera, sada stratega Partizana, Zorana Milinkovića.

Volkov i Drinčić, koji su zbog suspenzije, propustili "minimalac" protiv Jagodie, ovoga puta su se našli u startnoj postavi crno-belih, tima koji je u Novom Sadu zaigrao u sivoj garnituri, a Vojvodina je u očekivanom sastavu krenula po prvi "domaći" trijumf još od 17. kola, posle kog je pred svojim navijačima poklekla u duelima sa Jagodinom, Napretkom i Borcem.

Mirko Ivanović je na početku četvrtog minuta bio u prilici da donese prednost domaćinu, koji je ofanzivno ušao u ovaj duel, a njegov prilično mlak pokušaj sa leve strane bio je lak plen Živka Živkovića. I dok Partizan u prvih 12 minuta nije imao nijednu ozbiljnu situaciju pred golom koji je branio Žakula, Milanovićev tim je "visoko" postavljenim presingom lako osvajao loptu na sredini terena i konstantno bio konkretniji rival. No, osim dobrih individualnih poteza, poput Gaćinovićevih, ništa se ni u kaznenom prostoru "sivih" nije opasnije dešavalo na početku utakmice.

U toku je 13. minut meča.

Trenutno: Vojvodina - Partizan 0:0

Vojvodina: Žakula, Vasilić, Pekarić, Babić, Nastić, Sekulić, Rogač, Luković, Ivanić, Gaćinović, Ćurko

Partizan: Ž. Živković, Bandalovski, Balažic, B. Ilič, Volkov, Drinčić, Brašanac, A. Živković, S. Ilić, Babović, Šaponjić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Voša opasnija, Volkov spasao gol crno-belih, Vojvodina - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 03.Maj.2015

Fudbaleri Vojvodine i Partizana igraju od 19 časova meč 26. kola Jelen Superlige, a zbivanja sa ovog susreta koji se igra u Novom Sadu, možete da pratite uživo uz Blicsport.rs...Vojvodina je u ovaj meč ušla željna popravka svoje pozicije na tabeli, ne odstupajući i pored lošije forme od plasmana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.